Nej!

Våra betalda kontoplaner har inte någon uppsägningstid och kan avslutas när som helst genom att ditt konto nedgraderas till den kostnadsfria kontoplanen Starter.

Vid nedgradering av kontoplan under en innevarande period sker nedgraderingen först i slutet av perioden.

Datum då din nuvarande betalningsperiod slutar är angivet på flera ställen i ditt konto, bland annat under Kontoinställningar -> Kontoplan.