logoVi registrerar inte, och tar inte del av dina kontokortsuppgifter när du väljer en betald plan hos Formogram.

Hanteringen av betalningar och dina kontokortsuppgifter sker exklusivt hos den PCI certifierade betalväxeln Dibs Payment Services.

Det betyder att vi inte själva hanterar dina uppgifter utan Dibs som är certifierade av samtliga svenska banker och kreditinstitut att hantera kortbetalningar och så kallade kortabonnemang hanterar registrerade uppgifter åt oss på ett säkert sätt.