Oavsett vilken kontoplan du använder hos Formogram så kan du komma igång med att ta betalt i samband med anmälningar på bara några minuter.

Betalningarna sker säkert genom den svenska betal-plattformen Payson, som bland annat erbjuder betalning med Visa, MasterCard samt de direktbetalning.

payson150x55Du väljer själv hur mycket du vill ta betalt för varje anmälan och väljer vilken momssats som ska användas.
Ange sedan vilken e-postadress Payson-konto) som pengarna ska skickas till. Läs mer om Payson-konto här.

När formuläret fyllts i skickas respondenten vidare till Payson för betalning innan den ordinarie tack-sidan visas i Formogram.
Pengarna för varje anmälan får du direkt. I övrigt fungerar formuläret precis som utan betalning aktiverad.

Du hittar inställningarna för att ta emot betalningar under ”Betalningar” i menyn för varje formulär i ditt konto hos oss.