När nya eller redigerade svar inkommer till dina formulär kan du välja att antingen visa ett meddelande (som är standardinställningen) eller att respondenten skickas vidare till en definierad webbadress, exempelvis startsidan eller en bekräftelsesida på er egen webbplats.

Inställningen för meddelanden eller webbadress finns under fliken Formulär i formulärbyggaren.

messages1

Alla formulärets meddelanden redigerar du i sektionen för meddelanden.

messages2