Paysopayson150x55n är en svensk betal-tjänst där både privatpersoner och företag kan skapa ett gratis konto för att skicka eller ta emot pengar. Avsändare och mottagare av transaktioner identifieras av e-postadresser som även utgör användarnamnet för kontot hos Payson.

Du tar emot pengar via Payson genom att ange din e-postadress som mottagare i inställningarna för betalningar i Formogram.

Om den e-postadress som anges inte är kopplad till ett Payson-konto kommer ett konto att skapas hos Payson för den e-postadressen i samband med första betalningen. Pengarna som kommer in till dig via Payson hamnar på ert konto, och kan där efter när som helst skickas över till valfritt bank-konto, Postgiro eller Bankgiro. Payson samt Formogram tar ut en avgift i samband med transaktioner, som dras av på transaktionens totalsumma. Läs mer om kostnader här.

Tips angående skapande av konto hos Payson

Vi rekommenderar att du skapar ett konto hos Payson i förväg innan e-postadressen används för betalningar via Formogram. Detta främst på grund av att du då har möjlighet att ange exempelvis företagsnamn eller ditt namn i kontoinställningarna hos Payson. Denna information visas i betal-fönstret hos Payson i samband med betalning och främjar tillförlitligheten hos betalaren att pengarna kommer till rätt mottagare.

Kom igång direkt. Skapa ett gratis konto hos Payson och ta emot betalningar via Formogram.