Video i inledande beskrivning och sidfot

Det är möjligt att bädda in video från de vanligaste streaming-plattformarna direkt i ditt formulär.

Video kan bäddas in i formulärets inledande beskrivning och i sidfoten. Det görs genom att klicka på video-knappen i redigeringsläget för beskrivningen eller sidfoten.

Kopiera videons webbadress eller dela-adress och klistra in den i dialogen.

Videons storlek kan anpassas genom att ta tag och dra i nedre högra hörnet när videon har laddats i redigeringsfönstret.