Svarsmeddelanden & vidarebefordran till webbadress

När nya eller redigerade svar inkommer till dina formulär kan du välja att antingen visa ett meddelande (som är standardinställningen) eller att respondenten skickas vidare till en definierad webbadress.
Det kan exempelvis vara startsidan eller en bekräftelsesida på er egen webbplats.

Inställningen för meddelanden eller webbadress finns under fliken Formulärinställningar i formulärbyggaren.

Formulärets meddelanden redigerar du i sektionen för meddelanden.