Bakgrundsbild och färger för ditt formulär

Det är enkelt att ändra bakgrundsfärg och lägga till bakgrundsbilder till dina formulär.

För att göra lägga till en bakgrundsbild klickar du på Bakgrundsbild i designläget.

Här kan du välja mellan flera exempel på bakgrunder, eller lägga till en helt egen bild.

Du kan även välja hur du vill att bilden ska placeras i förhållande till fönstret genom att ändra värdet i ”Placering bakgrund”.