Kostar det något att ta mot betalningar via Formogram?

För att kunna ta emot betalningar via formulär hos Formogram räcker det med ett användarkonto på vår kostnadsfria kontoplan Starter.
Utöver detta behövs ett konto hos Payson som även det är helt gratis. Det är på kontot hos Payson som pengarna kommer in i samband med att betalningar inkommer via dina formulär.

I samband med en transaktion tar Payson ut en avgift som dras på totalsumman för transaktionen.

Utöver det tillkommer Paysons avgift: 3kr plus 3%.
Läs mer om Paysons priser här

Med transaktion menar vi den betalning som sker i samband med att en användare fyller i en av dina formulär där betalningar har aktiverats. Vid eventuella återbetalningar eller andra ekonomiska transaktioner som sker efter den initiala betalning som sker via Formogram är det endast Payson som är inblandad. Eventuella kostnader för sådana transaktioner tas endast ut av Payson.

Se Paysons webbplats för mer information.