Betala med kontokort

Hos Formogram kan du uppgradera till en betald kontoplan med hjälp av kontokort från Visa och MasterCard.

Kortbetalningar hos Formogram hanteras av den PCI certifierade betalväxeln Stripe.

För de flesta kontokort som är utställda i Sverige behöver kontokortet vara anslutet till 3D-Secure (Verified by Visa eller MasterCard SecureCode).
Anslutningen gör du normalt genom din internetbank och det är en förutsättning för att kontokortet ska kunna användas för betalningar via Internet.