Vad händer om betalningen nekas för mitt abonnemang?

Om du har betald kontoplan hos Formogram debiteras ditt registrerade kontokort var 30:e dag enligt den kontoplan som du har valt.

Om den automatiska debiteringen av ditt kontokort inte skulle gå att slutföra av någon anledning så får du ett meddelande om detta via e-post till din primära e-postadress (som även utgör ditt användarnamn för inloggning till ditt konto).

Vi försöker därefter att genomföra debiteringen ett par gånger under de kommande dagarna. Om debiteringen inte lyckas nedgraderas kontot till vår kostnadsfria kontoplan Starter.

Du kan uppdatera dina betalningsuppgifter genom att gå till inställningarna för ditt konto som inloggad.

De vanligaste anledningarna till att en betalning nekas

• Det registrerade kontokortet saknar täckning för debiteringens värde
  • Kontokortets giltighetstid har gått ut
  • Kontokortet har spärrats eller på annat sätt inaktiverats av användaren
Kontakta oss gärna om du behöver hjälp eller information relaterat till en nekade betalningar.