Filuppladdning

Fält för filuppladdning låter dina respondenter lägga till filer till svaren på dina formulär i Formogram. Exempel på användningsområden är arbetsansökningar, beställningar och anmälningar, kvalitetsindex etc.

Tillåtna filtyper

De flesta filtyper går att ladda upp genom Formogram. Det är endast en handfull filtyper som inte kan hanteras på grund av att de kan innehålla potentiell skadlig kod. I de fall en sådan filtyp laddas upp visas ett felmeddelande i formuläret respondenten skickar in sitt svar.
Ej tillåtna filtyper är .html, .exe, .dll och .php

Filer som laddas upp genom publika formulär visas tillsammans med respondentens svar och i statistik för inloggade kontoägare i Formogram.

Filstorlekar

Ett formulär kan innehålla max 4 fält för filuppladdning.
Varje fil får vara max 10 megabyte.